Uw betaling


U kunt bij ons op 4 veilige manieren betalen:

 iDeal (gratis)

Op deze wijze rekent u af in uw eigen vertrouwde betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Tijdens het bestel/betaalproces kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. 

 PayPal (gratis)

Dit is een gratis internationale betaalservice. U heeft hier wel een Paypal-account voor nodig. Indien deze is aangemaakt is het nog een kwestie van inloggen en bevestigen. Indien er sprake is van substantiële bedragen, kan het voorkomen dat deze betaaldienst eerst wacht op een bevestiging van uw bank. In veel gevallen bestaat er een koppeling tussen de Paypal-account en een creditcard. Op deze wijze is betalen nog eenvoudiger.

–  Bancontact Mr Cash (België) (gratis)

Onze Belgische klanten kunnen op deze wijze eveneens vertrouwd, veilig en eenvoudig hun online aankopen bij ons afrekenen. Vanzelfsprekend vindt afrekenen plaats in uw eigen vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Vooruitbetaling (standaard overschrijving per bank) (gratis)

Bij deze wijze van betalen maakt u het verschuldigde bedrag zeflstandig aan ons over.
Dit vindt plaas op IBAN rekeningnummer NL07 ABNA 0426 3597 63 ten name van Plexyx en onder vermelding van het order/factuurnummer. U dient er in dit geval van bewust te zijn dat we de bestelling pas kunnen verwerken op het moment dat de betaling daadwerkelijk is ontvangen.

Let op: De verwerking van uw overschrijving kan 1-10 werkdagen in beslag nemen.

 

 

Uw online betaling wordt verwerkt door Payment Service Provider Mollie.
Mollie maakt het online betalen in onze webshop mogelijk door online betaalmethodes als IDEAL en PAYPAL aan te bieden, waarbij Mollie zorgt voor de afhandeling van uw transactie. Onze webshop is dus verantwoordelijk voor de afhandeling van uw bestelling waarbij Mollie verantwoordelijk is voor de verwerking van uw online betaling.

Voor verdere informatie over online betalingen via Mollie verwijzen wij u naar de webpagina van Mollie.